Friday, March 14, 2008

Keuda-sali

Keravalla Keuda-salissa tuli kuluneella viikolla vietettyä yks ilta joten pieni tarinan tynkä kyseisestä laitoksesta lienee aiheellinen.

Roudaus tapahtuu rakennuksen takaa isoista lastausovista, joiden luo pääsee isollakin kuorma-autollakin melko kivuttomasti.
Tän lastausoven jälkeen on semmonen lavan takana kulkeva käytävä/varasto mistä on myös käynti pukuhuoneisiin ja yhden ison oven jälkeen ollaankin jo lavalla. Lava on mystisesti puolipallon muotoinen takaosastaan. Vehkeinä talolla on kiinteästi Nexon GeoS PA S2 subeilla riiputettuna, yhdet hevikinkeritkin oon käyny tuolla tekemässä, mieluummin jollain järeemmälllä järjestelmällä ois sen tehny mut noillakin pärjäs. Kevyempään matskuun riittää ihan komeesti toi bansku kun katossa roikkuu. Etupäässä on 32-version M7 ja sillä kaverina lauteilla 16 kanavaa niitä Jammun omia ohjattavia etusia Ethersoundin perässä. Jos noi 16 ränniä ei riitä niin kuparia väliin ja homma jatkuu, talolta löytyy myös pitkä kaapeli tohon käyttöön. Monitorihaaraa ei talolla ole kuin ei myöskään mitään kauhean kattavaa mikkivalikoimaa, pienemmät hommat pärjää ihan kivasti mut isommissa tulee äitiä ikävä jos ei omia romuja ole mukana. Monitoreita ei myöskään talolla ole. Viime kerrat kun oon tuolla ollu niin UKT:lta on ollu vuokralla SM84-setti. Sähköä löytyy seinät puolillaan, lavalla löytyy muistaakseni ainakin neljästä kohti 16A ja 3A voimavirrat, järeempiä en oo tarvinnu, mutta kyllä niitäkin sieltä pitäis löytyä.

Lisää infoa ja tarkemmat laitelistat osoitteesta www.keuda.fi/kerava-sali/

Moro
Viltsu

No comments: