Saturday, December 29, 2007

Joensuun Amarillo

Nyt tälleen kun on päästy kertoilemaan Joensuusta enemmänkin niin on sitä käyty myös Amarillossa keikalla.
Roudaus joko takapihalta keittiön hissillä tai etupihalta portaita pitkin. Bussi ei mahdu kunnolla taakse (tai siis mahtuu mut kukaan muu ei mahu sen jälkeen enää mihinkään) joten se porrasroudaus ei välttämättä oo huono idea. Viimeks muistaakseni sisäänroudaus hoidettiin sillä keittiön pikku pikku hissillä ja ulos tultiin edestä portaita pitkin. Tais se porrasroudaus olla jopa nopeempi.

No nyt ollaan päästy jo sisälle, lava on päädyssä ihan periaatteessa ok-kokonen pieni koroke oisko 4X5m, katosta löytyy jokunen PAR-kannu mut ei varsinaisesti mitn showhun viittaavaa. PA:ta ei myöskään talolla ole. Sähköt löytyy lavalta olisko ollu yks kappale 3X25A ja yks kappala 3X16A voimatöpseleitä.
Ravintolan vessat löytyy luonnollisestikin lavan takaa eli hässäkkää on siinä mihin monitoritontti on luontevinta laittaa, no toisaalta kuselle on lyhyt matka. Baari vetää ehkä semmoset 300-400 mut bändin näkee maks 150. Aika pitkulaisen oloinen mesta meinaan.
Takahuoneena toimii salin perällä oleva iso kabinetti, mikä toimii myös aamiaishuoneena. Takahuoneeseen pääsee kätevästi takakautta hotellihuoneista, mut lavalle pitää kulkea vaan koko yleisön läpi. Raiderit on niin kuin sopparissa lukee ja jos on hyvä meininki niin voi jopa ylimääräinen kori kendaa tulla kun nätisti pyytää. Henksulla siis on hyvä meininki. Ja majoitushan tosiaan samassa rakennuksessa, kuin myös toi Bebop ja katutasossa joku pubi, eli jos ei huvita lähtee muualle keikan jälkeen niin ihan neljään asti saa oikeen luvan kanssa kaatuilla samassa kiinteistössä.

Tämmötti
Viltsu

Edittiä: Noista sähköistä en mee takuuseen eli jos jollain tuoreempaa ja parempaa tietoa niin kommentteihin pliis niin korjaan tänne tekstiin sen.

2 comments:

Liuhu said...

Sähköt tais olla juuri tollei. Se keittiön "hissi" on ehkä maailman epäluotettavin, henksu kertoi että sitä korjataan viikottain, meillä se hajos kesken ulosroudauksen, auton siirto ja portaita pitkin loput.

Jazmanaut said...

Sekin vielä, että sitä pitää käyttää sisältä, ni ei voi vahingossakaan latata ylhäältä, lähettää alas ja mennä hakeen autosta lisää tavaraa :(